Despre xenon

Faceti o plimbare pentru a vede diferenta dintre Halogen si Xenon

 

BiXenon.ro si-a propus inca de la inceperea activitatii in 2008 sa aduca si sa mentina pe piata produse si servicii cu adevarat calitative la un raport calitate/pret de neegalat; dupa 5 ani, suntem lideri pe piata locala si avem un portofoliu cu peste 2000 de clienti, care poate confirma calitatea produselor si serviciilor oferite.

Inainte de achizitionarea unui kit xenon:

Cereti consultanta tehnica – instalatiile xenon nu sunt universale!

 

Pentru aprinderea arcului, este nevoie de o tensiune de circa 23.000 V asigurată de o unitate electronică proiectată special în acest scop, iar pentru păstrarea stabilitaţii arcului, este suficientă o tensiune altemativa de 80 V - 400 Hz. Becul xenon dispune de protecţie UV, radierea acesteia nu dăuneaza amalgamului lămpii. Becul xenon, în timpul funcţionării, produce o temperatură mult scăzută faţă de becurile clasice de halogen. Lumina Xenon este mai apropiată de lumina solară decat lumina halogenului, este mai bine sesizată de ochiul uman, temperatura coloristică este mai contrastată, oferind o imagine mai clară şi efectul de stres este mai redus pentru ochiul uman. Pe timp de noapte, este mult mai relaxant pentru ochi să conduceti la lumina lămpii xenon. Lumina xenon se diferenţiază şi de iluminarea publică. Lampa xenon nu numai că iluminează pe o distanţă mai mare, dar şi reflexia laterală este mult mai mare decât cea a becurilor halogene.

AVANTAJELE FOLOSIRII UNUI KIT XENON

  • consum de curent redus ; o instalatie de xenon are un consum redus de curent (35W), generand o intensitate de 3 ori mai mare comparativ cu un bec halogen de 55w.
  • durata de viata mai mare; 2800 - 4000 ore de functionare. Becurile xenon (avand la baza conceptul HID) confera o rezistenta sporita la vibratii, socurile mecanice nealterand in nici un mod durata de functionare a acestora.
  • lumina alba; lumina generata de un bec halogen este galbena, in timp ce lumina unui XENON este alba, apropiata de lumina naturala.
  • vizibilitate sporita noaptea; lumina generata de un kit xenon prezinta claritate sporita ca urmare a intensitatii luminoase ridicate (lumina HID XENON ~ 3500 lumeni iar lumina halogen ~ 1200 lumeni). De asemeni s-a constatat ca lumina generata de un kit xenon reduce semnificativ riscul accidentelor noaptea.
  • confort sporit; lumina de culaore alba, creste acuitatea vizuala, avand ca efect confortul conducatorului auto pe timp de noapte.
  • temperatura scazuta (grade Celsius); temperatura becurilor xenon/hid este cu 20-30% mai scazuta decat a becurilor halogen.
  • design modern; prin montarea unei instalatii xenon in locul unui bec halogen aspectul masinii dumneavoastra se va imbunatatii semnificativ.


Servicii Auto
Bixenon.ro ofera o gama larga de servicii auto, instalari sisteme audio si reconditionari, la cele mai avantajoase preturi de pe piata.
Afla mai mult